• REFINN BYGG - STOCKHOLM

    OMBYGGNAD

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    OMBYGGNAD

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    OMBYGGNAD

det är en viktig investering i din fastighet

Vi utför alla typer av ombyggnationer. Vi bygger inte enbart utförandeentreprenader utan är även delaktig och skapar den ombyggnation våra kunder önskar. Vid våra entreprenader är det normala att våra kunder förespråkar att vi samordnar hela entreprenader ur kvalitet- och arbetsmiljösynpunkt. Vi samarbetar med en rad duktiga underentreprenörer i genomförandet av våra ombyggnadsprojekt.

Tak- och fönsterbyten

Går Ni i tankar om att byta tak? Gör det innan skadan är skedd! Med bättre isolering av taket kan Ni både sänka Era elkostnader och minska antalet istappar genom att mindre inomhusvärme läcker ut. Vi på REFINN BYGG hjälper Er med Ert tak oavsett om det är lertegel, betongpannor eller plåttak! Fönster ska släppa in solljus och värme samtidigt som de ska hindra att alltför mycket inomhusvärme läcker ut. I många hus används fortfarande tvåglasfönster som går att öppna isär. Nya fönster har två eller tre glas som sitter ihop och som inte går att ta isär. Mellan dessa rutor finns luft, argon eller krypton; allt för att isolera bättre, vilket gör att det sänker Era energikostnader samtidigt som de isolerar bättre mot buller. Vi på REFINN BYGG  hjälper Er med att välja ut de fönster som passar bäst för Er fastighet!
Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan sänka Era energikostnader och lämnar ett kostnadsförslag.

Vi använder inte underentreprenörer utan utför alla arbeten i egen regi, med våra egna anställda. Detta säkerställer inte bara trygghet på arbetsplatsen men framför allt ett ökat ansvarstagande och följaktligen en högre kvalité.

Det mesta vi bygger är specialanpassat så med andra ord är inget för svårt, vi har erfarenheten att kunna omvandla varje idé till verklighet. Vi kan bygg helt enkelt.

Trots allt detta är vi kostnadseffektiva så kontakta oss gärna för en offert eller prisförslag.

Fuse

REFINN © 2020

Fuse
REFINN © 2019