• REFINN BYGG - STOCKHOLM

    ELINSTALLATION

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    ELINSTALLATION

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    ELINSTALLATION

DIN ELEKTRIKER I STOCKHOLM

Renovering och nyinstallation

Oavsett om du renoverar din villa eller lägenhet kan vi hjälpa dig med en genomgång av befintlig installation och utbyte av bristfälliga kablar och komponenter. Vi nyinstallerar och spårar in rör i väggar, vi sänker tak om du vill ha infälld belysning, vi installerar elvärmegolv och ser till att du får en modern och säker elinstallation.

Uppdatering och komplettering

 

Vi uppgraderar din befintliga elinstallation med t ex nya LED-armaturer, dimmers, extra eluttag, jordfelsbrytare, skyddsjordning eller ny elcentral. Vill du komplettera med datanät och heltäckande wi-fi lösningar fixar vi det också. Inga uppdrag är för små och vi utför felsökning och enklare arbeten till fast taxa.

Vi använder inte underentreprenörer utan utför alla arbeten i egen regi, med våra egna anställda. Detta säkerställer inte bara trygghet på arbetsplatsen men framför allt ett ökat ansvarstagande och följaktligen en högre kvalité.

Det mesta vi bygger är specialanpassat så med andra ord är inget för svårt, vi har erfarenheten att kunna omvandla varje idé till verklighet. Vi kan bygg helt enkelt.

Trots allt detta är vi kostnadseffektiva så kontakta oss gärna för en offert eller prisförslag.

Fuse

REFINN © 2020

Fuse
REFINN © 2019