• REFINN BYGG - STOCKHOLM

  GOLVLÄGGNING PARKET- LAMINANT

 • REFINN BYGG - STOCKHOLM

  GOLVLÄGGNING PARKET- LAMINANT

 • REFINN BYGG - STOCKHOLM

  GOLVLÄGGNING PARKET- LAMINANT

Vi kan lägga parkettgolv eller Laminat av alla slag

Vi kan bli din golvläggare i Stockholm – låter du oss lägga parkettgolv så kommer ditt hem få ett lyft. Våra professionella golvläggare kan installera alla typer av trägolv. Vi kan även slipa golv, och ge det en glans.

Vi behärskar att lägga parkettgolv och slipa golv av alla slag. Dessutom utför vi parkettservice som inkluderar renovering av alla sorters parkett.

 • Visst finns det en speciell charm med gamla lägenheter och en vacker parkett?

  Vanliga arbeten för oss är golvslipning & renovering av parkett samt att lägga och slipa golv. När det är 20-30 kvm i en lägenhet hinner vi ibland få klart med renovering, lägga parkettgolv, slipa parketten och lackera golvet under en dag. Det innebär att du redan kvällen efter kan flytta tillbaka möblerna in i rummet igen. Självklart använder vi moderna golvslipningsmaskiner som suger upp dammet när vi utför våra jobb.

Vi använder inte underentreprenörer utan utför alla arbeten i egen regi, med våra egna anställda. Detta säkerställer inte bara trygghet på arbetsplatsen men framför allt ett ökat ansvarstagande och följaktligen en högre kvalité.

Det mesta vi bygger är specialanpassat så med andra ord är inget för svårt, vi har erfarenheten att kunna omvandla varje idé till verklighet. Vi kan bygg helt enkelt.

Trots allt detta är vi kostnadseffektiva så kontakta oss gärna för en offert eller prisförslag.

Fuse

REFINN © 2020

Fuse
REFINN © 2019