OM OSS

Vi bygger ditt hem

Välkommen till REFINN ! Vårt företag är ett byggföretag i Stockholm. Till vårt företag kommer folk som vill ha hjälp med olika typer av byggprojekt. Vi hjälper både privatpersoner och företag, samt bostadsrättsföreningar med flera. Vi fokuserar på lösningen och hjälper alla från planering till genomförande.

Bra byggservice handlar om flexibilitet och effektivitet. Vi anpassar våra serviceavtal efter varje kunds unika förutsättningar och behov. För att uppnå bästa möjliga kostnadseffektivitet tecknar vi oftast långa avtal. Det ger trygghet för kunden och gör att vi kan organisera vår serviceinsats optimalt.

Inom affärsområde byggservice utför vi alla slags reparationer och underhållsarbeten åt försäkringsbolag, statliga, kommunala och privata fastighetsägare. Vi är ofta anlitade för ombyggnationer

Våra hantverkare fokuserar på att uppnå kvalitet i allt som görs. Och kvalitet för oss är bland annat att arbeta efter uppsatta byggnormer för ett korrekt och välarbetat resultat. Vi går igenom arbetet grundligt med våra kunder för att undvika missförstånd. Har alltid rätt man på rätt plats och eftersträvar att bygget ska hållas inom den tidsram och kostnadsbild som är uppsatt redan från start.

HISTORIA

Vi är nya men vi är framgångsrika

Bästa service ligger varmt om hjärtat och ni kan kontakta oss för en dialog om hur vi kan vara till hjälp. Professionella byggtjänster är ingen självklarhet för alla byggföretag men hos oss är det högsta prioritering, välkommen.

2018

Från

15+

Anställda

40+

Projekt
  • TILLBYGGNAD

  • Måleri

  • Golvkonstruktion

  • SNICKERIARBETE

  • KÖKRENOVERING

VÅRA TJÄNSTER

Olika typer av projekt

Till oss kommer kunder med olika typer av projekt. Det kan exempelvis vara ombyggnads- och reparationsarbeten. Vi är vana vid att hitta helhetslösningar
för våra kunder, som vi vill skall vara helt nöjda med det som vi hjälper dem med. Det innebär att vi alltid hjälper kunden till dess att han eller hon är helt nöjd.

Välkommen!

Fuse

REFINN © 2020

Fuse
REFINN © 2019