• REFINN BYGG - STOCKHOLM

    SNICKERIARBETE

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    SNICKERIARBETE

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    SNICKERIARBETE

Vi arbetar med specialinredningar och alla typer av snickerier.

REFINN BYGG snickeri skapar exklusiva lösningar för alla typer av budgetar. I offentliga miljöer skapas interiörer hos företag som vill satsa på sin arbetsmiljö. Framförallt handlar det om hotell-, restaurang, butiks- och kontorsmiljöer, men det kan även vara på andra platser. I privata hem skapas bland annat garderobs, köks- och badrumsinredningar liksom hallmöbler.

Vi erbjuder alla former av snickeritjänster i Stockholm

Företaget har stor flexibilitet och många goda samarbetspartners och kan därmed skapa helhetslösningar samt komplettera snickeriarbeten med inredningsdetaljer, smidesarbeten, glasentreprenader och mycket annat.

Du som kund kan få hjälp med alla typer av arbeten, både om du redan från början har klart för dig hur allt ska vara eller om du vill ha vägledning från början till att projekt är färdigt.

Vi använder inte underentreprenörer utan utför alla arbeten i egen regi, med våra egna anställda. Detta säkerställer inte bara trygghet på arbetsplatsen men framför allt ett ökat ansvarstagande och följaktligen en högre kvalité.

Det mesta vi bygger är specialanpassat så med andra ord är inget för svårt, vi har erfarenheten att kunna omvandla varje idé till verklighet. Vi kan bygg helt enkelt.

Trots allt detta är vi kostnadseffektiva så kontakta oss gärna för en offert eller prisförslag.

Fuse

REFINN © 2020

Fuse
REFINN © 2019