• REFINN BYGG - STOCKHOLM

    MÅLERI

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    MÅLERI

  • REFINN BYGG - STOCKHOLM

    MÅLERI

proffs på färgsättning och måleritjänster

REFINN BYGG Måleri erbjuder den lösningen du söker när det kommer till färgsättning och måleriarbeten i Stockholm. Oavsett om du behöver måla om en hel fastighet, en enstaka vägg eller ett tak så har vi kompetensen. Vi utför arbete både invändigt och utvändigt, det spelar alltså ingen roll om du ska måla om köksluckorna eller verandan.

Spackla, måla om och låt våra målare sköta finishen

Våra målare har många års erfarenhet av att förädla och förändra med hjälp av färg - utan att kompromissa med kvalitén. Vi har bred kunskap inom företaget och kan därför erbjuda dig tjänster såsom marmorering, illusionsmålning, schablonering, sprutning och grängning utöver de grundläggande tjänsterna som vägg- och takmålning.

Vi eftersträvar att alltid jobba snabbt och effektivt, allt för att du ska kunna nyttja dina ytor som vanligt och så fort som möjligt. Detta gör vi utan att utelämna viktiga detaljer. Vi ser varje projekt som ett gediget hantverk och vill leva upp till varje kunds personliga önskemål. Vi har aldrig tidigare fått några som helst klagomål gällande våra målare.

Vi använder inte underentreprenörer utan utför alla arbeten i egen regi, med våra egna anställda. Detta säkerställer inte bara trygghet på arbetsplatsen men framför allt ett ökat ansvarstagande och följaktligen en högre kvalité.

Det mesta vi bygger är specialanpassat så med andra ord är inget för svårt, vi har erfarenheten att kunna omvandla varje idé till verklighet. Vi kan bygg helt enkelt.

Trots allt detta är vi kostnadseffektiva så kontakta oss gärna för en offert eller prisförslag.

Fuse

REFINN © 2020

Fuse
REFINN © 2019